Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Don't have a credit card yet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

ДВОДНЕВНО КПУ бр.1/2017-16 часа


 
ОХРИД во х. ФИЛИП....................

ПЛАТИ, НАДОМЕСТОЦИ, ПОКАЗАТЕЛИ

Во делот ПОКАЗАТЕЛИ, видете ги податоците

Сметководител- овластен сметководител

Со Измените и дополнувањата на Законот

 ДДВ ПРИ СТАТУСНИ ПРОМЕНИ (присоединување, поделба)
Previous Next Play Pause

Слободно поставете ги сите Ваши прашања кои спаѓаат во областа на даночниот и сметководствениот консалтинг, како и прашања кои се однесуваат на работата на функционирањето на сајтот кои опфаќаат која и да било област опфатена со сајтот.

Доколку сакате да се регистрирате како корисник на сајтот и не Ви е јасно како да го направите тоа, можете да не запрашате тука или на наведениот контакт.

Вашиот одговор ќе го добиете на најбрз можен рок.