Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Don't have a credit card yet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Измени во Законот за данок на добивка


 

Согласно член 4-а од Законот

КПУ х.Медите спа ресорт од 17-20 април 2019 СФИД


СФИД доо Скопје акредитирано правно

Сметководител- овластен сметководител

Со Измените и дополнувањата на Законот

КПУ бр.1/2019- 16  часа

    
СФИД доо Скопје акредитирано

Previous Next Play Pause

Покрај списанието на претплатниците на списанието им се овозможени телефонски консултации
Секој ден од 08 – 16 часот
на телефоните:

02 3237-066
02 3216-247
02 3214-231

Корисниците на услугите на СФИД можат да ги извршат консултациите и во просториите на СФИД. Откако претходно  ќе се договорат,
консултантите на СФИД ги посетуваат клиентите и во нивните простории, а доколку има потреба и со практична работа ги решаваат проблемите.