Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Don't have a credit card yet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

ПОСЕБНИ ОДРЕДБИ ЗА ТУР-ОПЕРАТОРИ


 
Независно од општите одредби

ПЛАТИ, НАДОМЕСТОЦИ, ПОКАЗАТЕЛИ

Во делот ПОКАЗАТЕЛИ, видете ги податоците

Сметководител- овластен сметководител

Со Измените и дополнувањата на Законот

 ДДВ ПРИ СТАТУСНИ ПРОМЕНИ (присоединување, поделба)
Previous Next Play Pause

СФИД покрај даночниот и сметководствен консалтинг се занимава и со:

  • застапување во управни спорови;
  • изработка на инвестициони програма;
  • финансиска анализа;
  • устројување на даночна евиденција;
  • устројување на сметководствена евиденција со практично поставување на организацијата на сметководствениот сектор;
  • непосреден даночен и сметководствен консалтинг;
  • имплементација на МСС и МСФИ во друштвата;
  • регистрација на друштва и други правни лица;